04 листопада 2020 р. 18:23

Чинний міський голова Южного вчетверте виграв вибори

Чинний міський голова Южного вчетверте виграв вибори

Южненська міська територіальна виборча комісія оголосила результати голосування на місцевих виборах 2020 року - переможцем знов вийшов Володимир Новацький («Слуга народу»). 

За даними комісії, він набрав 4 тисячі 713 голосів, тобто 51,93%. 

На другому місті Микола Муравський - кандидат від партії «Разом - сила», якого підтримали 872 виборця, тобто 9,6%, а на третьому місці - Оксана Воротнікова, кандидат від партії «Європейська солідарність», яку підтримали 759 виборців - 8,34%. 

Володимир Новацький народився 11 квітня 1957 року в селі Єреміївка Роздільнянського району Одеської області.

Закінчив Одеський педагогічний інститут імені Ушинського. Працював учителем у селі Маяки Біляївського району Одеської області.

З 1979 працював в Біляївському районному комітеті і Одеському обласному комітеті комсомолу.

У 1985 році закінчив агрономічний факультет Одеського сільськогосподарського інституту.

У червні 1987 року обраний головою сільськогосподарського підприємства «Еремеевского» Роздільнянського району Одеської області.

У 1990 році був обраний головою Роздільнянського районного виконавчого комітету.

Через рік повернувся на посаду голови сільськогосподарського підприємства «Еремеевского».

З 1995 працював начальником обласного управління сільського господарства і продовольства Одеської обласної державної адміністрації.

З 1999 начальник Головного управління зовнішніх економічних зв'язків, торгівлі та туризму Одеської обласної державної адміністрації.

У 2002-2005 - голова Одеської обласної ради.

З 2006 року - мер міста Южне.

Також оприлюднений перелік депутатів. 

Нагадаємо, Центральна виборча комісія повідомила, що в боротьбі за місце Кілійського міського голови переміг самовисуванець В'ячеслав Чернявський, якого підтримали 48,56% виборців, що відвідали дільниці. 

Ізмаїльська міська комісія вже підписала протокол про результати голосування. Повний список депутатів, обраних до складу Ренійського міської ради Ізмаїльського району, 3 листопада 2020 року опублікувала на офіційному сайті Центральна виборча комісія.

Центральна виборча комісія повідомила, що в боротьбі за місце Березівського міського голови переміг чинний до виборів мер, самовисуванець Валерій Григораш.

Подільська міська територіальна виборча комісія обробила результати виборів міського голови та депутатів міської ради.  

Нагадаємо також, що Білгород-Дністровська міська територіальна виборча комісія оприлюднила постанову, згідно з якою переможцем на виборах міського голови став висуванець партії «Опозиційна платформа - За життя» Віталій Граждан.

Раніше стали відомі прізвища міських голів: Балти - Сергій МазурІзмаїла - Андрій Абрамченко та Чорноморська - Василь Гуляєв. Усі вони окрім Василя Гуляєва до виборів очолювали ці міста.

Поділитися