10 серпня 2020 р. 21:22

Через автомобілі швидкої допомоги ОДА планує судитись із облрадою

Через автомобілі швидкої допомоги ОДА планує судитись із облрадою

Ухваливши рішення про передачу із власності підпорядкування Центру екстреної медичної допомоги автомобілів «швидкої допомоги» класу «В» та «С»,  районним радам, сільським радам і об'єднаним територіальним громадам депутати Одеської міської ради перевищили свої повноваження. 

Про це під час брифінгу повідомив голова Одеської обласної адміністрації Максим Куций

За його словами, депутати не мали таких повноважень, тому що згідно закону кошти, що виділялися на придбання цих автівок, були цільового призначення навіть у минулі роки. 

«Депутати не мали повноважень для цього. Центр екстреної медичної допомоги має оперувати резервом автомобілів не менше ніж 25% від загальної кількості автомобілів. Мене здивувало таке рішення. Це примусове вилучення спеціалізованого автотранспорту із системи охорони здоров'я», - вважає голова ОДА. 

Нагадаємо, таке рішення обласна рада ухвалила під час позачергової сесії 10 серпня. 

Нагадаємо також, що Одеська обласна адміністрація має намір звернутися до суду з вимогою визнати незаконним рішення Одеської обласної ради щодо проведення поділу земельної ділянки та надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для проведення реконструкції об'єкта незавершеного будівництва, розташованого за адресою: Одеса, просп. Шевченко, 31 зі зміною цільового призначення.

Поділитися