30 березня 2020 р. 22:15

Арцизький підприємець заплатить 17 тисяч гривень за порушення карантину

Арцизький підприємець заплатить 17 тисяч гривень за порушення карантину

Арцизький районний суд Одеської області наклав  адміністративний штраф у розмірі 17 тисяч гривень на місцевого підприємця. 

Як повідомили у пресслужбі суда,  житель Арциза будучи власником магазину будівельних матеріалів, не припинив роботу закладу та здійснював прийом та продаж товарів покупцям, чим порушив вимоги п. п. 3 п. 2 постанови Кабінету міністрів України від 11 березня «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої короновірусом SARS-CoV-2».

Раніше недотримання обмежувальних заходів підприємством на вулиці Балківській зафіксували співробітники Хаджибеївського відділення поліції. Адміністратора лазні оштрафували. 

18 березня поліцейські прибули за викликом в один з місцевих барів Подольська Одеської області і з'ясували, що, незважаючи на заборону, заклад працює і приймає відвідувачів. Власника закладу оштрафували.

Нагадаємо також, що 17 березня, вступили в силу нові обмеження, які 16 березня під час засідання прийняв Кабінет міністрів України.

А 25 березня Кабінет міністрів України проголосував за введення в країні режиму надзвичайного стану на 30 днів на всій території України.

Детальніше про ситуацію з карантином та коронавірусом у регіоні у нашій стрічці.

Також слідкуйте за перебігом подій щодо коронавірусуу нашій хроніці, яка постійно оновлюється.

Поділитися