28 грудня 2020 р. 15:21

Апеляційний суд залишив під забороною будівництво багатоповерхівки у Маячному провулку

Апеляційний суд залишив під забороною будівництво багатоповерхівки у Маячному провулку

П'ятий апеляційний адміністративний суд залишив без змін рішення Одеського окружного адміністративного суду щодо забезпечення позову шляхом заборони робіт до розгляду по суті справи за позовом одеського осередку «Автомайдан» до товариства з обмеженою відповідальністю «Вест Білдінг Україна».

Як повідомив на свої сторінці в Facebook лидер одеського «Автомайдану» Віталій Устименко, йдеться про житловий комплекс «Пространство на Мачном» по адресу: Маячний провулок, 11.

Одеський окружний адміністративний суд ще у листопаді заборонив товариству з обмеженою відповідальністю «Вест Білдінг Україна» будівництво у провулку Маячний, 11.

Однако компанія вирішила оскаржити це рішення, крім того на її бік стали представники міського управління Державного архитектурно-будівельного контролю. 

У 2018 році в історичному центрі Одеси, на вулиці Ковальська, 55-а, фірма «Вест Білдінг Україна» також оформляла землю під обслуговування адмінбудівлі та тут же почала підготовчі роботи по зведенню шестиповерхового житлового комплексу, або клубного будинку «Bezalel» на 68 квартир. 

Нагадаємо також, що Одеський окружний адміністративний суд завершив розгляд справи за адміністративним позовом Олега Михайлика до Державної архітектурно-будівельної інспекції України, за участю третьої особи товариства з обмеженою відповідальністю «Жемчужина».

Поділитися