14 лютого 2020 р. 16:20

Аеропорт «Одеса» завершує переведення рейсів до нового терміналу

Аеропорт «Одеса» завершує переведення рейсів до нового терміналу

Рейсом авіакомпанії Ryanair, який відправляється о 12:50 за місцевим часом 16 лютого, Міжнародний аеропорт «Одеса» завершує переведення рейсів до будівлі нового терміналу. 

Про це повідомили у пресслужбі аеропорту. 

Загалом авіаперевізник виконує 15 рейсів на виліт щотижня, які прямують до таких європейських міст, як Берлін, Будапешт, Вроцлав, Гданськ, Катовіце, Краків та Познань.

«Це великий інфраструктурний крок, котрий дозволить нам розвиватися  динамічніше та надавати сервіс високого рівня пасажирам і партнерам», - каже директор ТОВ «Міжнародний аеропорт «Одеса»»  Павло Прусак.

Відтак у зимовий період навігаціі більш ніж 140 рейсів 19 авіакомпаній відправлятимуться щотижня з нового терміналу. Для комфортного перебування у залах внутрішніх та міжнародних рейсів є усе необхідне, стверджують у пресслужбі, а саме: заклади харчування, бізнес зали та дьюті фрі.

Раніше у пресслужбі аеропорту повідомили, що в 2019 році аеропорт обслужив 1 млн 694 тис. 22 пасажири (+ 17,1%). З них 1,4 млн пасажирів скористалися міжнародними рейсами, а майже 300 тисяч - внутрішніми.

Поділитися