01 жовтня 2019 р. 14:25

Цирк, виставка та школа мистецтв: Роздільна відсвяткувала День міста

Цирк, виставка та школа мистецтв:  Роздільна відсвяткувала День міста

День міста у Роздільній Одеської області відзначається 28 вересня, проте святкові заходи за традицією плануються на декілька днів тож ярмарки, спортивні змагання, розважальні заходи тривали цього року протягом тижня.

Роздільній у цьому році виповнилося 156. На честь свята приїхав цирк «Коломбіна», встановили атракціони «Корсо-парк», працювала виставка Роздільнянської школи мистецтв «Місто в об’єктиві».

Пройшли футбольні і гандбольні змагання між дорослими і дитячими командами. Учні міських шкіл провели флешмоб, вибудувавши  число 156 на центральній площі.

У  суботу святкування почалося із розважальних заходів для дітей та виставок, а о 17:00 стартував святковий концерт. На початку Роздільнянський міський голова Валерій Шовкалюк на правах господаря свята привітав всіх хто зібрався на центральній площі міста та нагородив переможців всіх номінацій у конкурсі «Обличчя міста-2019». 

Святковий настрій створили колективи районного Будинку культури, Роздільнянської школи мистецтв, центру творчості дітей та учнівської молоді, запрошений театр-шоу на ходулях Black Sea та інші творчо обдаровані містяни. Цього року святкування обійшлося без гостей зі столичних і одеських сцен.

ФОТО: В. Бондаренко.

Поділитися