04 лютого 2018 р. 18:54

У Доброславі буде встановлено пам'ятний знак воїнам АТО

У Доброславі буде встановлено пам'ятний знак воїнам АТО

Доброславські депутати на позачерговій сесії проголосували за програму соціально-економічного та культурного розвитку на 2018 рік

Як повідомляє кореспондент ІзбірКому, цією програмою передбачено низку капітальних ремонтів і реконструкцій, зокрема ремонтні роботи проведуть у парку Слави, де встановлять пам'ятний знак воїнам АТО.

Окрім іншого, планується провести капітальний ремонт дорожнього покриття чотирьох вулиць Доброслава, поточний ремонт приміщень очисних споруд, зовнішніх мереж каналізації, капремонт артезіанської свердловини, чотирьох водопроводів, встановлення двох водонапірних башт.

Також заплановано виготовлення проекту реконструкції торговельного центру в селі Вовківське, ремонт зовнішнього освітлення чотирьох вулиць Доброслава та ремонт освітлення в селах Зоринове та Шевченків Кут. У 2018 році планують продовжувати капітальний ремонт тротуарних доріжок, запланований поточний ремонт громадських вбиралень.

Передбачає програма і встановлення двох дитячих спортивних майданчиків.

У цьому році планують затвердити Генеральний план Доброслава  та встановлення меж.

У планах на 2018 рік – ремонт фасаду адміністративного будинку селищної ради та виготовлення проекту на капітальний ремонт ще одного адміністративного приміщення селищної ради. Також планується встановити систему пожежного оповіщення в приміщеннях доброславського дитячого садка. Роботи профінансують за рахунок бюджету селищної ради.

Крім того, програмою передбачено залучення коштів з  районного, обласного та державного бюджетів на капітальний ремонт дорожнього покриття шести вулиць Доброслава, ремонт актового залу та додаткових приміщень будівлі колишньої колгоспної контори на вулиці Центральній (приміщення передано на баланс селищної ради фермерським господарством "Зерновоє").

Планують також реконструювати харчоблок в  доброславському дитячому садку та капітально відремонтувати один із корпусів цього ж навчального закладу, встановити дитячий майданчик, відремонтувати систему газифікації.

Також у планах місцевої влади - реконструювати будівлю кінотеатру «Екран» та відкрити у ній культурно-розважальний центр. 

Поділитися