09 листопада 2018 р. 18:24

Білгород-дністровці вимагають звільнення начальника КП «Білгород-Дністровськводоканал»

Білгород-дністровці вимагають звільнення начальника КП «Білгород-Дністровськводоканал»

На платформі "Розумне місто Білгород-Дністровський" в Одеській області з’явилась петиція з пропозицією звільнити з посади начальника КП «Білгород-Дністровськводоканал» Олега Ісламгалєєва. 

Причиною такої пропозиції стали систематичні перебої водопостачання та заборгованість підприємства у 19 млн грн, яку виявили під час виступу начальника водоканалу на нещодавній сесії Білгород-Дністровської ради. 

«За фінансовим станом на перше жовтня 2018 року кредиторська заборгованість складає 7.8 млн грн, ще 2.1 млн грн перед РЕМ, сплата до бюджету 7 млн грн, інші поточні зобов’язання складають 3,8 млн. Загальна сума заборгованості підприємства складає 19 млн грн. Заборгованість населення перед підприємством з 2016 року складає 5 млн грн».  Резюмував Олег Ісламгалєєв.

Нагадаємо, що Олег Ісламгалієв очолив КП «Білгород-Дністровськводоканал» 7 місяців назад, після того як підприємство покинув начальник Олександр Дукач, залишивши по собі 12 млн боргів. Також, варто зазначити, що останні два роки з бюджету міської ради на підтримку КП «Білгород-Дністровськводоканал» було виділено приблизно 15 млн грн.  

На момент публікації під петицією підписалися 19 осіб. Для того, аби петицію винесли на розгляд міською радою необхідно зібрати 150 підписів. До кінця голосування залишилося 90 днів.

Нагадаємо, виконавчий комітет Білгород-Дністровської міської ради на засіданні 2 жовтня погодив підвищення тарифу на проїзд маршрутними таксі.  

Поділитися