05 грудня 2017 р. 19:15

У Роздільній знову дорожній пікет

У Роздільній знову дорожній пікет

Роздільнянські активісти, водії маршруток та автолюбителі перекрили дорогу державного значення поруч з Придністров’ям з метою привернути увагу до її страшного стану на проміжку м. Роздільна — смт Лиманське. 

Мирна та попереджувальна акція з перекриття дороги відбулася 5 грудня у Роздільнянському районі біля тунелю, що поблизу сіл Павлівка і Кучурган.

Така акція проходить не вперше, та бездоріжжя залишається у тому ж стані, і місцеві жителі зібралися на її проведення й цього разу, аби домогтися хоч якогось покращення. Долучились до акції і представники Одеського Автомайдану на чолі з Євгенієм Рєзвушкіним.

Активісти спілкувалися з водіями зупинених машин, пояснювали їм ситуацію. Автомобілі з дітьми пропускали безперешкодно.

Поспілкуватися з активістами приїхала голова Роздільнянської РДА Наталя Бараненко, яка намагалася пояснити протестувальникам, що виготовляється проектно-кошторисна документація і в наступному році дорогу почнуть ремонтувати. — планується капітальний ремонт. Та обіцянки щодо ремонту цієї ділянки дороги роздільнянці слухають вже декілька років і стан автошляху не покращився, а стає все гіршим.

Активісти говорили посадовцю, що розуміють: серед зими та після дощів прокладати асфальт ніхто не буде, але ж хоч щебеню на дорогу підсипати треба, бо їхати стає зовсім неможливо. Наталя Бараненко погодилась, і після обіду вже на території Степанівської сільської ради почав працювати грейдер. Наскільки ефективно — можна буде побачити найближчими днями.

Поділитися