02 жовтня 2017 р. 13:25

Названо найбільш аварійні ділянки доріг Лиманського району

Названо найбільш аварійні ділянки доріг Лиманського району

Найбільш небезпечною є траса «Одеса – Мелітополь», де скоєно 6 ДТП

За півроку в Лиманському районі зареєстровано 14 випадків дорожньо-транспортних пригод. Як повідомляє ІзбірКом, у місцевій прокуратурі з'ясували найбільш небезпечні з точки зору аварійності ділянки доріг у районі.

Найбільш небезпечною є траса «Одеса – Мелітополь», де за цей час скоєно 6 ДТП. На автодорозі «Одеса-Южний» правоохоронні органи зафіксували 5 ДТП, ще 2 автопригоди сталися на трасі «Одеса-Березівка» і одна дорожньо-транспортна пригода зафіксована в населеному пункті.

Найбільш небезпечні місця для автомобілістів розташовані на автодорозі «Одеса – Мелітополь»: село Іванове (там скоєно 2 правопрушення), 23-й кілометр автодороги (також сталося 2 автомобільні пригоди). Не відстає від них село Визирка, де водії також двічі здійснили аварійні ситуації.

Найбільш небезпечними місцями на трасі «Одеса-Березівка» є: село Першотравневе (1 кримінальне правопорушення) та 43-й кілометр автодороги (1 зафіксоване ДТП).

Місцями концентрації дорожньо-транспортних пригод на трасі «Одеса-Южне» є село Фонтанка (4 кримінальні злочини) та село Ліски – 1 зафіксоване правопорушення.

Поділитися