06 квітня 2021 р. 10:33

Пророцтва війни, пандемія, авіа та День дурня: Одеса в світових ЗМІ

Пророцтва війни, пандемія, авіа та День дурня: Одеса в світових ЗМІ

З 29 березня по 5 квітня Одеса і те, що відбувається в ній неодноразово виявлялося на сторінках світових видань.

ІзбірКом вибрав і переклав для вас найцікавіші публікації.

BRINK OF WAR «Світова війна може початися в Україні через чотири тижні», коли Путін відправить до кордону 4 тисяч солдатів і танків. Світова війна може початися в Україні всього за чотири тижні, оскільки Володимир Путін направляє тисячі солдатів до кордону з Україною, попереджають експерти.

Як пише The Irish Sun, ці гучні заяви пролунали після того, як були зняті колони танків і бронетехніки, які масово перевозилися в регіони, близькі до утримуваної бойовиками території в східній частині України і анексованого Криму.

У зв'язку з різким зростанням напруженості російський військовий аналітик Павло Фельгенгауер сказав, що тепер потрібен «психоаналітик», щоб визначити наміри Москви, але попередив, що події можуть привести до «війни через місяць». Захід висловив тривогу у зв'язку з пересуванням військ і сил Кремля, і аналітик каже, що вони мають рацію, оскільки нові кадри (їх достовірність не підтверджена), очевидно, показують пересування військових в Воронезькій, Ростовській та Краснодарській областях Росії, а також на ключових залізничних маршрутах.

За його словами, Росія могла планувати «висадку в нормандському стилі» між Одесою і Миколаєвом. За словами експерта, у Путіна величезні сили на окупованій східній Україні, яка потрапила під його владу в 2014 році, і в окупованому Криму.

«Очевидно, що готується велика операція, і будуть задіяні і інші сили», - сказав Фельгенгауер.

«Всі говорять про можливе вторгнення танків з Бєлгорода через Харків у бік Запоріжжя з метою оточити українські сили на лівому березі Дніпра», - пояснює експерт.

Він вказує, що Путін може «відрізати Україну від моря, створити «Новоросію», наприклад ...» або зробити крок, а потім зробити паузу і почати диктувати умови Заходу.

Фельгенгауер передбачив, що очікувана реакція Заходу на такі кроки «неясна».

В Україні зареєстровано понад 1,7 млн випадків зараження і смертей. Сьогодні (2 квітня. - прим. ред.) кількість зареєстрованих випадків захворювання COVID-19 в Україні перевищило 1,7 млн.

Про це повідомляє Fiji Broadcasting Corporation Ltd  з посиланням на Раду національної безпеки і оборони, яка відповідає за моніторинг пандемії в країні.

За останні 24 години Україна зареєструвала 19 тис. 893 нових випадки коронавирусу, що є найвищим показником з початку пандемії. Останній рекорд був зафіксований 26 березня - 18 тис. 132 випадки. Україна також підтвердила 433 випадки смерті за останню добу, пов'язаних з коронавірусом, - це найвищий показник з початку пандемії.

За минулу добу госпіталізовано 5 тис. 40 осіб. У країні з населенням 41 млн жителів налічується понад 1,71 млн підтверджених випадків захворювання COVID-19 і 33 тис. 679 смертей. Особливо серйозною видання називає ситуацію у Львівській області (1 тис. 668 нових випадків), Одесі (1 тис. 608) та Харкові (1 тис. 494), а також в столиці, Києві (1 тис. 164).

Український лоукостер Bees Airlines буде виконувати рейси в Єреван. Державна авіаційна адміністрація України дозволила новій українській бюджетній авіакомпанії «Бджоли» почати польоти по 16 чартерним і 13 регулярних маршрутів, повідомляє Public Radio of Armenia з посиланням на AnalitikaUA.net.

Bees Airline - третя українська авіакомпанія, що виконує рейси до Вірменії. МАУ і SkyUp вже літають в Єреван. Регулярна мережа з Києва буде включати Бургас, Іракліон, Родос, Батумі, Араксос, Аліканте, Барселону, Тирани, Варну і Ларнаки. Також авіакомпанії Bees Airline було дозволено відкривати регулярні рейси з Одеси в Тбілісі і Єреван, зі Львова до Єревану.

Чартерна мережа включає маршрути з Києва в Марса Алам, Момбаси, Хургаду, Шарм-ель-Шейх, Анталію, Бодрум, Тіват.

На нещодавній пресконференції авіакомпанія Bees Airline оголосила про відкриття регулярних рейсів ближче до травневих свят в Грузію і Вірменію.

Emerald Cruises тепер бронює яхтові круїзи на 2023 рік. Emerald Cruises оголосила про програму 2023 роки для своєї нової океанської суперяхти Emerald Azzurra, яка тепер доступна для бронювання.

Як повідомляє Travel Agent Central, крім плавань по Середземному, Червоному, Егейського і Адріатичного морях, колекція 2023 року включати в себе подорожі до Чорного моря за двома новими маршрутами.

Один з нових маршрутів пролягає між Афінами і Стамбулом з портом заходу в Міконос (Греція). Потім гості яхти відправляться досліджувати Чорне море через порти в Туреччині, Грузії, Росії, України, Румунії та Болгарії. Туристів вже чекає екскурсія по вибіленим вуличках Міконосу, історія Синопа, тюремної фортеці Туреччини, де були ув'язнені багато відомих турецьких письменники і журналісти, приватний концерт у палаці Одеси в Україні.

60 жартівливих татуювань. Хоча ми всі боремося за серйозні татуювання з певним значенням, ми також знаємо, що в житті є щось більше, ніж чорно-сірі релігійні образи і сімейні портрети. Насправді, деякі з наших улюблених татуювань просто смішні, пише Inked.

Можливо, найкращий привід прикрасити своє тіло татуюванням-жартом - це свято всіх містифікацій - День дурня. Це свято відзначається в усьому світі як можливість розіграти і пожартувати над друзями і сім'єю. Він відзначається 1 квітня кожного року, а в Одесі, Україна, це свято проходить під назвою Гуморина. Щороку з 1973 року в місті проводиться фестиваль, і їх приказка перекладається як «Перше квітня, нікому не вірю». Учасники Гуморини часто вбираються в костюми і розігрують перехожих по всьому місту.

На честь всіх традицій Першого квітня ми зібрали деякі з наших улюблених тату-жартів від талановитих татуювальників з усього світу.

Поділитися