25 серпня 2022 р. 17:36

У мера Ізмаїла змінився один із заступників

У мера Ізмаїла змінився один із заступників

Депутати Ізмаїльської міськради 25 серпня у віддаленому режимі провели пленарне засідання 31 сесії, на якому розглянули звільнення чинного заступника міського голови Ізмаїла Сергія Баткіліна та призначення на вакантне місце нового.

Як передає кореспондентка ІзбірКому з посиланням на відповідні проєкти рішень, Сергій Баткілін подав заяву про звільнення з посади заступника Ізмаїльського міського голови з питань діяльності виконавчих органів міськради з 25 серпня.

Офіційна причина – досягнення пенсійного віку. При цьому оголошення про проведення пленарного засідання було оприлюднене лише напередодні, 24 серпня.

Сергій Баткілін

Іншим рішенням на вакантну посаду заступника міського голови призначений Сергій Лузанов, який до цього впродовж одинадцяти років обіймав посаду начальника міського управління культури (пізніше перейменоване в управління культури та туризму - прим. авт.). Сергій Лузанов приступить до роботи у новій для себе якості з 26 серпня. Паралельно із цим Сергій Лузанов подав заяву про дострокове припинення повноваження депутата Ізмаїльської міської ради VIII скликання, обраного від партії «Слуга народу». Депутати підтримали це рішення.

Сергій Лузанов

Окрім цього, на фоні кадрових рішень погоджені зміни у персональному складі виконавчого комітету Ізмаїльської міськради. Зокрема, з його складу виключили Сергія Баткіліна і замість нього включили Сергія Лузанова. 

Додамо, що наразі у мера Ізмаїла Андрія Абрамченка є чотири заступники. Окрім вищезгаданого Сергія Лузанова, це Роман Первушин, Сергій Павлухін та Катерина Татаринцева.

3 серпня, в Саф’янівській сільській раді Ізмаїльського району відбулась вісімнадцята позачергова сесія. На порядок денний було винесено кілька питань, серед яких – дострокове припинення повноважень секретаря Саф’янівської сільської ради Сергія Мазура та обрання нового.

Сергій Мазур за результатами чергових виборів восени 2020 року був обраний депутатом до Саф’янівської сільської ради Ізмаїльського району від Одеської регіональної організації політичної партії «Опозиційна платформа – За життя». Сергій Стандартюк увійшов в склад депутатського корпусу сільради в якості представника обласної організації партії «Слуга народу».

У липні на сесії Доброславської селищної ради депутатам розповіли, куди пів року витрачались гроші з бюджету.

Поділитися