25 лютого 2022 р. 17:21

Саратська селищна рада виділить пів мільйона гривень для військових та евакуйованих

Саратська селищна рада виділить пів мільйона гривень для військових та евакуйованих

Депутати Саратської селищної ради прийняли рішення про виділення пів мільйона гривень на українських військових та евакуйованих з інших областей.

Про таке розповіла голова Саратської ОТГ Вікторія Райчева, повідомляє "Суспільне".

"Сьогодні був зібраний депутатський корпус і проведена позачергова сесія. Першим питанням було виділення коштів на територіальної оборони, підтримку наших військових у всіх напрямках. А також грошей, що будуть спрямовані на прийом евакуйованих громадян з різних районів України, якщо буде необхідність. Розміщення людей, їхнє харчування, забезпечення, за необхідності - ліки. Загалом це близько пів мільйона".

За словами Вікторії Райчевої, наразі у Саратській територіальній громаді все стабільно. Школи і дитсадки закриті, заклади та торгові точки працюють.

"Всі наші сили спрямовані на те, аби люди не потребували води, аби було світло. Все необхідне є. Як тільки ми дізналися, що в країні введений воєнний стан, ми зібрали комісію з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Кожен її член відповідає за певний напрямок – від світла до продуктів, які люди потребують", - розповіла Вікторія Райчева голова Саратської ОТГ.

Нагадаємо, російські ракети у Чорному морі влучили у два іноземні судна. Так, бункеровщик «Міленіум Спіріт», прапор Молдови за 12 миль від порту Південний був підбитий російським кораблем.

Вчора, 24 лютого, бомба влучила в турецький корабель неподалік від Одещини.

В МЗС опублікували список санкцій проти Росії. Санкції будуть запроваджені проти російських банків, підприємців, забезпечення фінансовою, медичною та військовою допомогою.

Більше про російське вторгнення у хрониці ІзбірКома.

Поділитися