03 серпня 2022 р. 16:31

Саф’янівська сільрада Ізмаїльского району змінила секретаря

Саф’янівська сільрада Ізмаїльского району змінила секретаря

В середу, 3 серпня, в Саф’янівській сільській раді Ізмаїльського району відбулась вісімнадцята позачергова сесія.

На порядок денний було винесено кілька питань, серед яких – дострокове припинення повноважень секретаря Саф’янівської сільської ради Сергія Мазура та обрання нового, повідомляє кореспондентка ІзбірКома.

Приводом для такого кадрового кроку стала відповідна заява Сергія Мазура про відставку. На посаду нового секретаря запропонували кандидатуру депутата Саф’янівської громади Сергія Стандартюка. Шляхом таємного голосування народні обранці одностайно підтримали її. Таким чином, рішення було ухвалене.

У зв’язку із обранням секретаря внесені відповідні зміни у склад виконавчого комітету та постійної депутатської комісії з питань інфраструктури, доріг та транспорту, житлово-комунального господарства та управління комунальною власністю. 

Сергій Мазур за результатами чергових виборів восени 2020 року був обраний депутатом до Саф’янівської сільської ради Ізмаїльського району від Одеської регіональної організації політичної партії «Опозиційна платформа – За життя». Сергій Стандартюк увійшов в склад депутатського корпусу сільради в якості представника обласної організації партії «Слуга народу».

У липні на сесії Доброславської селищної ради депутатам розповіли, куди пів року витрачались гроші з бюджету.

Поділитися