07 лютого 2022 р. 08:57

Одеський міський голова тиждень був тимчасово непрацездатним

Одеський міський голова тиждень був тимчасово непрацездатним

Одеський міський голова Геннадій Труханов поклав свої обов'язки на першого заступника Михайла Кучука через тимчасову непрацездатність.

Обов'язки мера Михайло Кучук виконував з 31 січня. 

"Відповідно до статті 42 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" покладаю виконання обов’язків Одеського міського голови на Кучука Михайла Ілліча, першого заступника Одеського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, з 31 січня 2022 року на період моєї тимчасової непрацездатності", - йдеться в розпорядженні мера від 31 січня, яке оприлюднили 4 лютого. 

7 лютого мер вийшов на роботу. 

Зазначимо, що раніше виконуючий обов'язки міського голови перший заступник Михайло Кучук розпорядився тимчасово покласти виконання обов'язків заступників міського голови Сергія Тетюхіна та Дмитра Жемана на Павла Вугельмана.

Зазначимо, охоронці Одеської міської ради у черговий раз відзначилися недопуском журналістів у будівлю муніципалітету на офіційний захід. Цього разу це був прийом громадян першим заступником міського голови Михайлом Кучуком.

25 січня напередодні засідання постійної комісії Одеської міської ради з питань просторового розвитку, землеустрою та регулювання земельних правовідносин журналісти "7 каналу" заявили про те, що охоронець на вході в будівлю міської ради не допускав журналістів за їхніми службовими посвідченнями. 

Також 2 лютого проводиться засідання постійної комісії Одеської міської ради з питань просторового розвитку, землеустрою та регулювання земельних правовідносин. 

Поділитися