08 серпня 2022 р. 21:20

Комісія обласної ради погодила проєкт встановлення меж Балти

Фото: Одеська обласна рада

(Фото: Одеська обласна рада)

Постійна комісія Одеської обласної ради з питань земельних відносин та адміністративно-територіального устрою погодила проєкт землеустрою щодо встановлення меж міста Балта.

Про це повідомили у пресслужбі облради.

За даними адміністрації, під час засідання депутати повторно розглянули лист ТОВ "Інгер-Град" (компанія розробила проєкт після виграшу тендеру, - ред.) про проєкт землеустрою щодо встановлення (зміни) меж адміністративно-територіальної одиниці міста Балта Подільського району. Проєктом пропонується встановлення (зміна) меж загальною площею 2 тис. 81 га.

Комісія вже розглядала лист ТОВ "Інгер-Град" у лютому та виявила недоліки у документації. З того часу вони були усунені, проєкт було доопрацьовано з урахуванням висновків і рекомендацій комісії.

"Обговоривши дане питання, члени комісії прийшли до висновку, що є необхідність погодити проєкт землеустрою. Депутати також вирішили звернутись до голови Одеської обласної ради Григорія Діденка з проханням включити відповідний проект рішення до порядку денного чергової сесії обласної ради", - йдеться в повідомленні.

У лютому цього року Кабінет Міністрів України схвалив зміну межі міста Вилкове Ізмаїльського району Одеської області на 2,4 тисячі гектарів.

У червні минулого року постійна комісія з питань земельних відносин та адміністративно-територіального устрою, яку очолює Алла Гінак, підтримала проєкти встановлення меж міст Ізмаїл та Подільськ.

У грудні 2020 року Верховна Рада України затвердила проєкт постанови про зміну і встановлення меж міста Арциза Болградського району Одеської області.

Поділитися