26 січня 2022 р. 11:40

Ізмаїльський водоканал планує взяти мільйонний кредит

Ізмаїльський водоканал планує взяти мільйонний кредит

Комунальне підприємство "Ізмаїльське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства" звернулося до міської ради з проханням надати йому дозвіл на отримання 1 мільйону гривень кредиту.

Як повідомив кореспондент ІзбірКома, питання включили у порядок денний 19-ї сесії міськради, яка відбудеться 28 січня. 

Як повідомляється у проєкті рішення, кошти підприємству необхідні для забезпечення стабільної роботи комунальної системи водопостачання та водовідведення. Їх водоканал має намір отримати у вигляді овердрафту до поточного рахунку від «Приватбанку» строком на 12 місяців. Відсоткова ставка за користування банківськими грошима складе: за час фактичного користування у розмірі 1 - 3 дні – 12,5%, 4 - 7 днів - 13%, 8 - 15 днів – 13,5%, 16 - 30 днів - 14% річних. 

Нагадаємо, що з 1 лютого 2022 року в Ізмаїлі почне діяти новий скорегований тариф на послуги водопостачання та водовідведення. 

Зазначимо, депутати Ізмаїльської міської ради під час 19 сесії, яка пройде 28 січня у віддаленому форматі, розглянуть річну Програму здійснення шефства над військовими частинами Державної прикордонної служби України, які розташовані на території міста Ізмаїл.

Виконавчий комітет Ізмаїльської міської ради на засіданні 12 січня ухвалив рішення щодо зміни вартості харчування у школах міста для учнів з числа дітей пільгових категорій.

Виконком Ізмаїльської міської ради розпочав пошуки підрядника, який візьме на себе організацію та проведення чотирьох тренінгів в Одесі та Ізмаїлі для фахівців із запобігання техногенним катастрофам. 

Поділитися