17 липня 2022 р. 16:01

Голова Одеської обласної військової адміністрації анонсував інспекції в громадах області

Голова Одеської обласної військової адміністрації анонсував інспекції в громадах області

Голова Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко планує інспекційні поїздки громадами регіону, які в адміністрації вважають проблемними.

Про це він повідомив у відеозверненні. 

"Мої робочі візити не обмежаться лише Білгород-Дністровським районом. Найближчим часом я планую відвідати усі громади регіону, де є багато невирішених питань. Але ви повинні зрозуміти, що це не робиться в один день та одночасно. Більшість рішень, які ми приймаємо кожного дня, не є простими та популярними. Про них не можна говорити, бо вони спрямовані на запобігання ворогові у реалізації його планів", - зазначив Максим Марченко. 

Білгород-Дністровський район привернув увагу голови ОВА після бійки між міським горовою Білгорода-Дністровського Віталієм Гражданом та головою районної адміністрації Григорієм Мельниченком

Після цього голова Білгород-Дністровської районної ради Григорій Мельниченко звернувся до голови Одеської обласної військової адміністрації Максима Марченка з проханням звернутися до президента України щодо можливості введення в Білгороді-Дністровському військової адміністрації та відсторонення міського голови Віталія Граждана від виконання обов'язків. Коментуючи ці події, голова військової адміністрації зауважив, що така поведінка є неприйнятною ні для кого.

Максим Марченко заявив, що створив робочу групу, яка перевірить роботу Білгород-Дністровської районної та міської рад. 

Поділитися