08 липня 2022 р. 17:03

Білгород-Дністровська міська рада погоджується прийняти у власність шкірвендиспансер

Білгород-Дністровська міська рада погоджується прийняти у власність шкірвендиспансер

Депутати Білгород-Дністровської міської ради надали згоду на прийняття від Одеської обласної ради до комунальної власності територіальної громади міста Білгорода-Дністровського нежитлових будівель і споруд  Комунального некомерційного підприємства "Лікувально-діагностичний центр інфекційних хвороб" Одеської обласної ради".

Як повідомили у пресслужбі Білгород-Дністровської мерії, це сталося під час позачергової сесії сьогодні, 8 липня.

Майновий комплекс розташований на вулиці Військової слави, 6 і саме він став причиною конфлікту між міською та районною радами, який переріс у бійку між головами рад 7 липня на сесії районної ради. 

Справа в тому, що міський голова Віталій Граждан наполягає на тому, що за законом майно, яке розташоване на території міста має передаватися з власності області до власності саме міської громади, а районну раду звинувачує у порушенні регламенту під час вчорашньої сесії. Натомість голова районної ради Григорій Мельниченко стверджує, що мерові неодноразово пропонували взяти у власність міста цей майновий комплекс, але він не хотів цього робити. 

Обидва політики звинувачують один одного у бажанні вкрасти, привласнити чи використати цей майновий комплекс за власною потребою. 

Григорій Мельниченко є зятем колишнього голови Одеської обласної адміністрації Сергія Гриневецького, який наразі є радником голови Одеської військової адміністрації Максима Марченка натомість свого опонента він називає товарищем начальника поліції в Білгороді-Дністровському, а також стверджує, що того підтримує голова районної військової адміністрації. Тож обидва голови звинувачують один одного у використанні зв'язків та службового становища.

Нагадаємо, голова Білгород-Дністровської районної ради Григорій Мельниченко звернувся до голови Одеської обласної військової адміністрації Максима Марченка з проханням клопотати перед президентом України щодо можливості введення в Білгороді-Дністровському військової адміністрації та відсторонення міського голови Віталія Граждана від виконання обов'язків.   

Поділитися