25 червня 2022 р. 13:46

Агенції регіонального розвитку Одещини призначили нового директора

Агенції регіонального розвитку Одещини призначили нового директора

Новим директором Агенції регіонального розвитку Одеської області став колишній посадовець Одеської міської ради Віталій Денісов.

Про це повідомив голова Одеської обласної ради Григорій Діденко. Відповідне рішення було прийнято 24 червня на засіданні наглядової ради.

Раніше директором АРР був Андрій Шестаков, який прозвітував про роботу у 2022 році та вирішив покинути цю посаду.

Віталій Денісов раніше працював у різних екологічних відомствах, у тому числі у департаменті екології Одеської обласної державної адміністрації.

З червня 2018 року по липень 2019-го був виконувачем обов'язків директора департаменту екології та розвитку рекреаційних зон Одеської міськради.

Зазначимо, що з початком повномасштабної війни діяльність Агенції регіонального розвитку була інтегрована у Координаційний гуманітарний штаб Одеської області.

1 квітня в Одеській ОВА також змінили начальника Координаційного штабу, ним став засновник Центру політичної освіти PolitUp та бізнес-тренер Олексій Чорний.

Він вже третій очільник гуманітарного штабу від початку повномаштабного вторгнення.

29 березня Марченко повідомив, що його розпорядженням №136/А-2022 було звільнено начальника Координаційного гуманітарного штабу Одеської області Анатолія Ворохаєва.

На посаді Ворохаєв пропрацював два тижні - з 15 березня.

В день його призначення Максим Марченко підтвердив звільнення Світлани Фабрикант з посади заступниці голови Одеської обласної адміністрації та начальника Координаційного гуманітарного штабу Одеської області Дмитра Антіпова.

Більше про російське вторгнення у хроніці ІзбірКома

Поділитися