08 травня 2021 р. 13:31

Як пройшла перша кампанія декларування депутатів Ренійської міської ради

Як пройшла перша кампанія декларування депутатів Ренійської міської ради

До 1 квітня 2021 року депутати Ренійської міської ради VIII скликання повинні були вперше подати декларації. Перегляд реєстру НАЗК показав, що депутатський корпус Ренійської міськради з перших же кроків підняв планку на максимальну висоту. У згаданому реєстрі вдалося знайти декларації всіх двадцяти шести ренійських народних обранців, тобто - 100%.

Нагадаємо, що їхнім колегам з Ренійської міської ради VII скликання за всі чотири кампанії з подачі декларацій, з 2017-го по 2020-й рік не вдалося показати такого результату. У різні роки кількість депутатів, які працювали в Ренійській міськраді VII скликання, коливалося від 24 до 26. При цьому в реєстрі НАЗК вдавалося знайти 20 - 21 декларацію. Відповідний показник склав трохи більше 69%.

Ще одна характерна риса – депутати Ренійської міської ради VII скликання могли перші декларації подати в лютому місяці поточного року, а останні - в травні. Перша кампанія по подачі декларацій депутатами Ренійської міської ради VIII скликання розпочалася 1 березня 2021 року, коли свою декларацію в реєстрі НАЗК розмістив депутат Іван Кобзаренко. А закінчилася вона 31 березня 2021 року, коли свої декларації в реєстрі НАЗК розмістили секретар міської ради Оксана Єфименко і депутати Ілля Келіогло і Юрій Петку.

Раніше міський голова Ігор Плєхов проінформував депутатів про те, що Ренійська громада підписала меморандум з керівництвом Національної поліції в Одеській області і, таким чином, приєдналася до проєкту «Поліцейський офіцер громади».

Нагадаємо, що Ренійська громада почала створювати опорні школи. На офіційному сайті Ренійської міської ради VIII скликання з'явився проєкт рішення «Про затвердження Умов проведення конкурсу з визначення опорного навчального закладу серед установ загальної середньої освіти Ренійської міської ради».

Також виконавчий комітет Ренійської міської ради Одеської області оголосив тендер для обрання підрядника, якому заплатять за Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. Крайня. Аукціон з очікуваною вартістю закупівлі у 4 мільйони 490,6 тисяч гривень має відбутися 17 травня. 

Поділитися