15 серпня 2021 р. 13:51

В розпал туристичного сезону мерія згадала про нестачу туалетів в Одесі

В розпал туристичного сезону мерія згадала про нестачу туалетів в Одесі

Одеса перебуває на піку туристичного сезону, а громадських вбиралень бракує, зізнався під час відеозвернення заступник Одеського міського голови Дмитро Жеман.

Посадовець наголосив, що його підлеглі зробили ревізію громадських туалетів і з'ясували, що їх кількість не задовольняє потреби міста під час напливу туристів. Після вивчення аналітичних даних міська влада встановить нові туалетні комплекси, пообіцяв Дмитро Жеман. Вбиральні з'являться в місцях найбільшого скупчення гостей міста, на популярних туристичних маршрутах, в парках і скверах. Також спікер зазначив, що під час проведення Одеського міжнародного кінофестивалю збільшується навантаження на інфраструктуру міста.

Віцемер не повідомив кількість існуючих громадських туалетів в Одесі. Проте на сайті міської ради опублікована така інформація - відповідних комплексів всього 21.

Скільки з'явиться нових туалетних комплексів і де конкретно вони будуть встановлені, Дмитро Жеман не повідомив. 

Нагадаємо, одеська мерія наразі проводить процедури з придбання прибиральної техніки, повідомив заступник міського голови Дмитро Жеман у відеозверненні. За твердженням посадовця, найближчим часом планується завершити тендерну закупівлю 10 спеціальних автомашин, що мають вийти на вулиці Одеси вже в серпні.

Муніципалітет Одеси планує висадити на в'їздах в обласний центр 16 тисяч кущів, а в самому місті - тисячу саджанців білої акації. Про це повідомив заступник мера Дмитро Жеман.

Пластикові шумові смуги планують облаштувати на Трасі здоров'я в Одесі, щоб знизити кількість аварій серед користувачів велосипедів та електротранспорту. 

Геннадій Труханов назвав загрозою для міста можливу передачу ТЕЦ у власність "Нафтогаза". 

Традиційно пильну увагу представників масмедіа привернув прохід гостей ОМКФ червоною доріжкою біля театру опери та балету. 

Поділитися