07 грудня 2021 р. 09:59

Усі пленарні засідання сесій відвідали чотири депутати Ренійської міської ради

Усі пленарні засідання сесій відвідали чотири депутати Ренійської міської ради

Перший рік роботи Ренійської міської ради VIII скликання завершується 7 грудня 2021 року.

Робота сесії ради складається із двох частин: засідань постійних депутатських комісій та пленарного засідання. Про дисципліну відвідування депутатами Ренійської міської ради засідань своїх постійних депутатських комісій ІзбірКом розповідав раніше. Цього разу ми проаналізували дисципліну відвідування депутатами пленарних засідань.

Протягом першого року роботи ради у її складі відбулися дві заміни, і не всі депутати мали відвідати однакову кількість пленарних засідань. Інформація про те, скільки засідань відвідав кожен депутат, отримана з протоколів поіменного голосування, опублікованих на офіційному сайті Ренійської міської ради.

У результаті обробки інформації депутати Ренійської міськради розподілилися на шість груп.

Перша група – ті, хто відвідав 100% усіх пленарних засідань. До неї увійшли: Валерій Бабере, Оксана Єфименко, Валентина Лукасевич та Валерій Онищенко.

Друга група – ті, хто відвідав від 90 до 100% усіх пленарних засідань. До неї увійшли: Олексій Адріанов, Олег Бурля, Микола Лупашку, Андрій Медведик, В'ячеслав Мунтяну та Юрій Петко.

Третя група – ті, хто відвідав від 80% до 90% усіх пленарних засідань. До неї увійшли: Неля Арабаджі, Світлана Асаржі, Світлана Бакалова, Віктор Готка, Ілля Келіогло, Ніна Кокош та Катерина Куртева.

Четверта група – ті, хто відвідав від 70% до 80% усіх пленарних засідань. До неї увійшли: Олександр Гродецький та Лілія Олійник.

П'ята група – ті, хто відвідав від 60% до 70% усіх пленарних засідань. До неї увійшли: Олена Драгньова та Іван Пойдолов.

Шоста група – ті, хто відвідав від 50 до 60% усіх пленарних засідань. До неї увійшли: Валентина Єпітроп, Іван Кіронакі, Іван Кобзаренко та Сергій Узунов.

Середній показник відвідування пленарних засідань з депутатського корпусу Ренійської міської ради VIII скликання становить 82,5%. Для порівняння, середній показник відвідування засідань постійних депутатських комісій депутатами нинішнього скликання становив 76%. Якщо порівнювати нинішнє скликання міської ради з попереднім, середній показник відвідування пленарних засідань сесій депутатами Ренійської міської ради попереднього VII скликання за підсумками першого року роботи становив 77%.

Поділитися