13 березня 2021 р. 11:47

Школярі Ренійської громади один тиждень будуть вчитися дистанційно

Школярі Ренійської громади один тиждень будуть вчитися дистанційно

На офіційному сайті Ренійської міської ради VIII скликання опублікований протокол № 3 засідання міської комісії з питань техногенно - екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 12.03.2021 року.

На порядку денному засідання комісії розглядалося одне питання - "Про дотримання обмежувальних протиепідемічних заходів по недопущенні поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19 в навчальних закладах Ренійського міської територіальної громади".

Заслухавши інформацію начальника відділу освіти Ренійської міської ради про захворюваності в закладах загальної середньої та дошкільної освіти, і взявши до уваги рішення комісії з питань ТБ і НС Одеської обласної державної адміністрації від 11 березня 2021 року, Ренійська комісія вирішила:

1. Начальнику відділу освіти Ренійської міської ради, керівникам установ загальної середньої, позашкільної та дошкільної освіти Ренійської міської територіальної громади, крім директора Нагорненської ЗОШ Ренійського міської ради організувати освітній процес для учнів 5 - 11 класів установ загальної середньої освіти з використанням дистанційного навчання, з 15.03.2021 р. по 19.03.2021 р.

Ця норма не буде поширюватися на учнів 1-4 класів установ загальної середньої освіти та вихованців закладів позашкільної та дошкільної освіти, які продовжать освітню діяльність в установах з чітким дотриманням протиепідемічних заходів.

2. Директору Нагорненської ЗОШ Ренійського міської ради організувати освітній процес для учнів 1 - 11 класів з використанням дистанційного навчання, з 15.03.2021 р. по 19.03.2021 р.

3. Відділу освіти Ренійської міської ради організувати проведення весняних канікул у термін з 22 березня по 28 березня 2021 року.

Нагадаємо, що одеські школярі з понеділка теж повертаються на "дистанційку".

Відповідно до протоколу засідання обласної комісії з питань техніко-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 11 березня частина учнів одеських шкіл з понеділка перейдуть на дистанційне навчання. 

Оперативний штаб з питань ліквідації наслідків надзвичайної ситуації вирішив повернути структурні підрозділи Одеської міської ради на дистанційний режим роботи.

Департамент освіти та науки Одеської міської ради переведе учнів 5-11 класів шкіл з 15 по 19 березня навчатися дистанційно, а потім планує оголосити канікули для 1-11 класів з 22 по 26 березня.

Раніше про можливість переведення шкіл на дистанційне навчання повідомив директор департаменту освіти Обласної адміністрації Олександр Лончак

Поділитися