16 лютого 2021 р. 11:53

Ренійська міськрада вдруге за тиждень збереться на позачергову сесію

Ренійська міськрада вдруге за тиждень збереться на позачергову сесію

На офіційній сторінці Ренійської міської ради опубліковано перелік проєктів рішень, що пропонуються на розгляд депутатів під час позачергової п'ятої сесії міськради 17 лютого.   

Також оприлюднено повідомлення про збір на сесію.

Враховуючи, що з 10 по 12 лютого вже проводилася позачергова сесія Ренійської міськради - це вже друга сесія протягом тижня.   

Графік проведення п'ятої сесії, так само як і попередньої, дуже щільний. Також як й минулого разу, три постійні комісії будуть засідати в день перед проведенням пленарного засідання сесії - 16 лютого.  А інші дві комісії безпосередньо в день сесії, проте за годину до початку.  

В порядок денний п'ятої сесії внесені сім проєктів рішень. Їх вивчення вказує на те, що Ренійська міська рада продовжує формувати структуру життєзабезпечення Ренійської територіальної громади. Депутатам доведеться ухвалити входження дитячих садів, працюючих в тих самих селах.

Крім того, створити службу зі справ дітей, внести зміни в штатну чисельність комунальної установи «Центр обслуговування закладів та організацій освіти» та, нарешті, внести зміни в бюджет громади на 2021 рік, що дозволять фінансувати й ці та інші служби та установи.  

Нагадаємо, після розгляду та ухвалення проєктів рішень, винесених на позачергову сесію Ренійської міської ради, депутати обговорили дві проблеми громади та для їх вирішення створили тимчасову депутатську групу.  

Поділитися