08 червня 2021 р. 11:28

Ренійська міська рада збирає сесію заради одного рішення

Ренійська міська рада збирає сесію заради одного рішення

На офіційному сайті Ренійської міської ради VIII скликання опубліковано розпорядження міського голови Ігоря Плєхова про проведення 9 червня 2021 року позачергової одинадцятої сесії ради. Однак рекомендований порядок денний сесії складається всього з одного проєкту рішення № 208 «Про проведення земельних торгів з продажу права оренди на земельні ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності Ренійської міської територіальної громади».

Нагадаємо, що в ході затвердження порядку денного пленарного засідання чергової десятої сесії Ренійської міської ради VIII скликання 27 травня 2021 року міський голова, посилаючись на рішення постійних депутатських комісій, запропонував виключити два «земельних» проєкти рішення: №174 «Про скасування рішення Долинської сільської ради Ренійського району Одеської області «Про розірвання договору оренди землі» від 25.09.2020 року №433-VII» і №175 «Про внесення змін до Додатку до рішення Ренійської міської ради №156 - VIII від 16.04.2021 року «Про затвердження переліку земельних ділянок сільськогосподарського призначення комунальної власності Ренійської міської територіальної громади (за межами населених пунктів), право оренди яких буде виставлятися на земельні торги у формі аукціону окремими лотами в 2021 - 2022 роках» і відправити їх на доопрацювання.

Судячи з усього один зі згаданих проєктів рішень, або його частина, вже доопрацьована і буде представлена на затвердження депутатам. Так це чи ні, стане відомо 9 червня у час спільного засідання всіх п'яти постійних депутатських комісій Ренійської міськради, початок роботи якої намічено за півгодини до пленарного засідання сесії. Організація роботи двох частин сесії, засідань постійних депутатських комісій і пленарного засідання, «одним блоком», коли в один день відразу один за одним проводяться обидва ці заходи, стає в Ренійській міській раді VIII скликання традицією. У такому ж форматі були проведені, наприклад, позачергова шоста і позачергова дев'ята сесії.

Поділитися