12 липня 2021 р. 09:40

Ренійська міська рада виділила гроші для СБУ та поліції в Ізмаїлі

Ренійська міська рада виділила гроші для СБУ та поліції в Ізмаїлі

Депутати Ренійської міської ради на пленарному засіданні чергової дванадцятої сесії 29 червня внесли зміни у рішення «Про бюджет Ренійської міської територіальної громади на 2021 рік», перерозподіливши вільні кошти на потреби громади.

Як зазначає кореспондент ІзбірКома, за принципом однотипності умовно можна виділити три найвагоміші за розміром виділених коштів групи таких потреб: фінансування місцевих програм, розробка і проходження експертизи кошторисної документації, і ремонт тротуарів.

На загальну суму в 871 тисячу гривень профінансовано сім з двадцяти програм, ухвалених для Ренійської громади.  

За рахунок коштів вільного залишку бюджету профінансовано шість програм. 50 тисяч гривень виділено на компенсацію за орендоване житло і відшкодування вартості комунальних послуг медичним працівникам в рамках програми «Місцевих стимулів для медичних працівників».

Так само 50 тисяч гривень отримає як фінансову підтримку комунальне підприємство «Гарант» в с. Долинське в рамках «Програми фінансової підтримки комунальним підприємствам Ренійського міської територіальної громади».

І ще 50 тисяч гривень на придбання пально-мастильних матеріалів в рамках програми цивільного захисту буде надано державної пожежно-рятувальної частини.

На зміцнення матеріально-технічної бази відділу в Ізмаїлі Управління Служби безпеки України в Одеській області та відділення поліції № 2 там же підуть 105 тисяч гривень, передбачені програмою «Зміцнення законності, безпеки і порядку на території Ренійського міської територіальної громади на 2021 -2023 роки».

Програма «Соціальний захист дітей і сімей Ренійської міської територіальної громади на 2021-2023 роки» профінансована на 29 тисяч гривень.

На проведення військово-патріотичної гри «Сокіл - Джура», у відповідності з «Програмою розвитку культури і мистецтва в Ренійської міської територіальної громаді на 2021-2023 роки», передбачено 14 тисяч гривень.

За рахунок передачі коштів із загального фонду бюджету громади в його спеціальний фонд для реалізації програми «Поліцейський офіцер Ренійського міської територіальної громади» за 529 тисяч гривень буде придбаний автомобіль.

І на додаток до грошей, вже виділених за рахунок вільного залишку бюджету, за «Програмою зміцнення законності, безпеки і порядку на території Ренійського міської територіальної громади на 2021-2023 роки» ще 45 тисяч гривень на зміцнення матеріально - технічної бази отримає відділ в м Ізмаїлі УСБУ в Одеській області.

За рахунок перерозподілу бюджету розвитку (спеціального фонду) буде оплачено виготовлення кошторисної документації та проходження нею, надалі, експертизи на:

  • проведення робіт по капітальним ремонтам водопроводів по вулицях Проїзна, Садова, Рибальська, Тиха, Болградська, Мустафи, Маяковського, Бессарабська і провулку Вільний на загальну суму 133 тисячі гривень.
  • проведення робіт з капітальних ремонтів у дошкільних навчальних закладах та закладах загальної середньої освіти, нежитлових приміщень та покрівлі нежитлових будівель, дорожнього та тротуарного покриття в місті і селах Ренійської громади на загальну суму 405 тисяч гривень.

На проведення робіт з капітального ремонту (благоустрою) тротуарних покриттів планується направити 5 мільйонів 767 тисяч гривень.
Розподіл загального обсягу видатків бюджету розвитку в розрізі об'єктів, відображено в додатку № 3 до рішення № 224-VIII, опублікованому на офіційному сайті Ренійського міської ради.

Поділитися