15 травня 2021 р. 11:47

Президент призначив двох голів районів на Одещині

Президент призначив двох голів районів на Одещині

Президент Володимир Зеленський підписав розпорядження про призначення двох очільників районних державних адміністрацій в Одеській області.

Відповідні документи опубліковані на сайті глави держави.

Тож вже остаточно головою Подільської районної державної адміністрації Одеської області залишається Михайло Лазаренко, а очільником Березівської райдержадміністрації став Віталій Лабуш, який раніше був керівником Балтської РДА, а до цього Любашівської.

Трохи раніше президент перепризначив колишнього голову Любашівської РДА Геннадія Бамбуру очільником Болградської районної державної адміністрації Одеської області.

Призначенням передувало рішення Кабміну, який погодив кандидатури голів районних державних адміністрацій в Одеській області.

  • Геннадій Бамбура до того як очолював Любащівську районну державну адміністрацію, керував відділенням товариства з обмеженою відповідальністю «Вендор-Фінанс». Народився у селі Солтанівка Любашівського району. Має дві вищі освіти: перша - облік і аудит, економіст з бухобліку і фінансів, а друга - магістр фінансів. 
  • Михайло Лазаренко народився 21 липня 1964 року в селі Плоске Балтського району. У 2019 році балотувався в парламент як висуванець від своєї політичної сили по округу № 137 (Подільськ-Балта-Вікна-Саврань-Кодима). У 2017 році, попередньо проаналізувавши е-декларації депутатів Одеської обласної ради, ІзбірКом зібрав найцікавішу інформацію в чотири топу. Михайло Лазаренко увійшов в два: топ мільйонерів, задекларувавши 1 млн 865 тис. грн, і в топ власників землі, який він взагалі очолив, задекларувавши земельні ділянки загальною площею 150 га у нього самого, а також 4,66 га у дружини.
  • Віталій Лабуш став головою Любашівської районної державної адміністрації у 2017 році. У 2014 році обіймав посаду прокурора Любашівського району, а в 2010 році Арцизького.
Поділитися