10 березня 2021 р. 16:39

Перша чергова сесія Одеської обласної ради цього року відбудеться в квітні

Перша чергова сесія Одеської обласної ради цього року відбудеться в квітні

Голова Одеської обласної ради Григорій Діденко розпорядився розпочати підготовку до засідання шостої сесії після обрання ради, яка запланована на 16 квітня. 

Зазначимо, що це буде вже третя сесія цього року, проте перша, яка не має статусу позачергової як, наприклад, п'ята та четверта сесії, які відбулися 19 лютого та 2 лютого відповідно.  

«Попри переважно дистанційну роботу апарату, підготовка має йти чітко до затвердженого плану», — зазначив голова обласної ради. 

Останній день прийому проєктів рішень для розгляду — 19 березня. Контроль за виконанням розпорядження покладено на керуючого справами апарату обласної ради Олександра Балана.

Нагадаємо, одеський міський голова Геннадій Труханов підписав розпорядження про скликання депутатів міськради на чергову сесію в березні. 

Нагадаємо також, що позачергова сесія Ренійської міської ради розпочала роботу із засідання постійної комісії з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, благоустрою, підприємництва, транспорту, зв'язку та сфери послуг 9 березня.  

Поділитися