02 лютого 2021 р. 17:09

Майже половина депутатів Одеської райради пішли з сесії через регламент

Майже половина депутатів Одеської райради пішли з сесії через регламент

Одеська районна рада не змогла на засіданні 2 лютого затвердити регламент своєї роботи, тож проголосувала за те, щоб працювати за тимчасовим регламентом ще місяць. 

Регламентне питання голова ради Віталій Барвіненко пропонував вирішити напочатку засідання, проте депутати "Опозиційної платформи - За життя" та "За майбутнє" обурилися, що їхні пропозиції не враховувалися в документі та погрожували покинути залу засідань.

Віталій Барвіненко оголосив перерву на 20 хвилин на початку засідання, проте проблему це не вирішило, а протестуючі депутати до зали не повернулися. 

Врешті-решт ті депутати, що залишилися, вирішили відтермінувати це питання до 1 березня. 

Нагадаємо, перша сесія Одеської районної ради у 2021 році відбулася 2 лютого - це було вже четверте засідання цього новоутворення і три перших воно працювало за тимчасовим регламентом. 

Перша в 2021 році сесія Одеської обласної ради відбулася 2 лютого і вона була позачерговою.

Одеський міський голова Геннадій Труханов розпорядився 3 лютого скликати першу сесію міської ради у 2021 році, вона ж четверта для новообраної міськради. 

У грудні депутати Одеської райради під час другого засідання 29 грудня вирішили об'єднатись у п'ять фракцій, тобто майже усі партії, які мають представників у раді. Перша сесія районної ради відбулася 15 грудня.

Поділитися