17 вересня 2021 р. 13:10

Керівник Одеської райради отримуватиме більшу зарплатню

Керівник Одеської райради отримуватиме більшу зарплатню

Депутати Одеської районної ради проголосували за внесення змін до рішення районної ради від 29 грудня 2020 року «Про умови оплати праці керівників та працівників виконавчого апарату Одеської районної ради Одеської області».

Відповідно до цього рішення підвищується заробітна платня й іншим тим, хто отримував її з минулого року. 

Так, якщо раніше голова райради Віталій Барвиненко отримував 15 тисяч гривень в місяць, то тепер отримуватиме 15 тисяч 520 гривень. Його заступники, що заробляли по 12 тисяч, тепер отримуватимуть на 125 гривень більше. 

Нагадаємо, у червні депутати Одеської районної ради відмовили у погодженні Державній службі геології та надр України щодо продажу на аукціоні спеціального дозволу на користування надрами з метою видобування піску та піщано-гравійної сировини ділянки балки Курудорова Біляївського родовища.

Депутатка Одеської районної ради Ярослава Вітко заявила про намір звернутися до уповноваженого із захисту державної мови з проханням нагадати іншій депутатці - Ніні Ісаченко - про необхідність розмовляти державною мовою під час офіційних заходів відповідно до чинного законодавства України. 

Поділитися