09 липня 2021 р. 11:25

Кабмін погодив кандидатуру ексдепутата з Одеси на посаду заступника голови Херсонської обладміністрації

Кабмін погодив кандидатуру ексдепутата з Одеси на посаду заступника голови Херсонської обладміністрації

Кабінет міністрів України погодив кандидатуру Сергія Варчука на посаду заступника голови Херсонської обласної державної адміністрації.

Відповідне рішення уряд ухвалив на одному з нещодавніх засідань. 

Як зазначають місцеві засоби масової інформації, Сергій Варчук до цього посідав місце радника голови Херсонської обласної адміністрації, а до того був радником голови Одеської ОДА. 

Причому у лютому ЗМІ повідомляли про погодження Офісом президента Сергія Варчука на посаду голови Херсонської ОДА, проте врешті-решт цю посаду отримав Сергій Козир, а Варчук став його радником.

Про Сергія Варчука відомо, що у 2010 році його обрали в Одеську міську раду, де він увійшов у фракцію "Партії регіонів" та був у ній до Революції гідності. Після розвалу ПР він приєднався до партії "Довіряй ділам" Генадія Труханова (чинного мера Одеси). 

Однак у 2015 році Сергій Варчук балотувався у Одеську обласну раду вже як представник партії "Відродження", проте вибори програв.   

Працював помічником чинного голови Одеської районної ради Віталія Барвіненка, коли той був народним депутатом.

Також ЗМІ називають Сергія Варчука партнером олігарха Ігоря Коломойського та колишнього голови Одеської обласної адміністрації Ігоря Палиці.  

Нагадаємо, Кабінет міністрів України погодив звільнення Ганни Яцишеної з посади голови Білгород- Дністровської районної державної адміністрації Одеської області. 

Одеський міський голова Геннадій Труханов підписав розпорядження про призначення керівників управлінь дорожнього господарства та реклами Одеської міської ради. 

Поділитися