29 березня 2021 р. 08:59

Хто став заступниками голови Одеської райдержадміністрації

Хто став заступниками голови Одеської райдержадміністрації

Голова Одеської районної державної адміністрації, яка виникла в результаті утворення в Одеській області відповідного району, Юрій Крук повідомив, хто став його заступниками. 

За його словами, першим заступником призначено Євгенію Абрамову. Вона відповідатиме за фінансово-економічний напрямок діяльності новоствореного органу. 

Колишня директорка департаменту Департаменту надання адміністративних послуг Одеської міської ради Євгенія Абрамова, яка наприкінці грудня була призначена заступницею міського голови Чорноморська покинула й цю посаду попрацювавши два с половиною місяці і тепер ясно заради чого.

До призначення в мерію Чорноморська Євгенія Абрамова очолювала департамент надання адміністративних послуг в Одеській міській раді. 

Ще одним заступником голови Одеської РДА призначено Ярослава Заворотного, який відповідатиме за гуманітарно-правовий напрямок та взаємодію з правоохоронними органами. Має фахову освіту та науковий ступінь кандидата юридичних наук, працював в органах прокуратури України, у тому числі в апаратах прокуратури Одеської області та Генеральної прокуратури України, свого часу обіймав посаду прокурора Малиновського району Одеси.

За інфраструктурний напрямок відповідатиме, призначений заступником голови Одеської РДА, Олександр Ілько. Він 22 січня звільнився з посади голови Департаменту транспорту, зв'язку та організації дорожнього руху Одеської міської ради. Тоді Олександр Ілько повідомив ІзбірКому, що й надалі планує займатися роботою із транспортом та організацією руху, але поки невідомо, де саме. 

Нагадаємо раніше голова Одеської районної державної адміністрації Юрій Крук призначив своїм радником депутата Чорноморської міської ради Олексія Мацулевича («Довіряй ділам»).  

У лютому президент України Володимир Зеленський підписав розпорядження про призначення Юрія Крука головою Одеської районної державної адміністрації Одеської області.

В грудні 2018 року депутат Одеської міської ради Юрій Крук покинув пост заступника міського голови Чорноморська.

Також нагадаємо, що в липні Верховна Рада України ухвалила постанову про створення і ліквідацію районів, скоротивши кількість районів в Україні з 490 до 138, зменшивши їх кількість і в Одеській області.

В Одеській області, зокрема, створені: Березовський, Білгород-Дністровський, Болградський, Ізмаїльський, Одеський, Подільський і Роздільнянський райони.

Поділитися