26 березня 2021 р. 14:22

Голова Одеської райадміністрації призначив своїм радником депутата Чорноморської міськради

Голова Одеської райадміністрації призначив своїм радником депутата Чорноморської міськради

Голова Одеської районної державної адміністрації Юрій Крук призначив своїм радником депутата Чорноморської міської ради Олексія Мацулевича («Довіряй ділам»).  

Наказ про призначення підписаний 22 березня.

Олексій Мацулевич народився 24 лютого 1981 року.

У 2003 році отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Правознавство».

З 25 серпня 2003 року по 27 серпня 2019 року проходив службу на різних посадах, від оперуповноваженого до начальника відділу, в Головному Управлінні АРК СБ України та Управлінні СБУ в Одеській області, за напрямком протидії корупції та організованій злочинній діяльності в органах внутрішніх справ, прокуратури, державної пенітенціарної та фіскальної служби, МНС та судової гілки влади.

2 серпня 2019 року звільнений з органів СБУ у зв’язку із закінченням строку дії контракту.

У липні 2019 року брав участь у дострокових виборах в депутати Верховної Ради України, як самовисуванець по 140 округу (м. Чорноморськ, м. Теплодар, Овідіопольський та Біляївський райони Одеської області). 

На теперішній час є керівником громадської організації «Наш вибір».

Нагадаємо, у лютому президент України Володимир Зеленський підписав розпорядження про призначення Юрія Крука головою Одеської районної державної адміністрації Одеської області.

В грудні 2018 року депутат Одеської міської ради Юрій Крук покинув пост заступника міського голови Чорноморська.

Раніше мер Чорноморська притягував Юрія Крука до дисциплінарної відповідальності за прогули.

З липня 2013 року Юрій Крук був призначений директором ДП «ІМТП», проте, в липні 2015 року Міністерство інфраструктури відсторонило його від керівництва держпідприємством на час перевірки.

Також нагадаємо, що в липні Верховна Рада України ухвалила постанову про створення і ліквідацію районів, скоротивши кількість районів в Україні з 490 до 138, зменшивши їх кількість і в Одеській області.

В Одеській області, зокрема, створені: Березовський, Білгород-Дністровський, Болградський, Ізмаїльський, Одеський, Подільський і Роздільнянський райони.

Поділитися