31 січня 2021 р. 17:25

Депутатський склад Саф’янівської громади оновився

Депутатський склад Саф’янівської громади оновився

Засідання Саф'янівської сільської ради відбулось 29 січня і на ньому з 34 депутатів ради були присутні 29, вони розглянули 41 питання.

Засідання почалось з представлення в депутатському корпусі замін. Голова  Саф’янівської сільської територіальної виборчої комісії Вікторія Мілкова повідомила присутнім, що достроково припинили повноваження трьох депутатів: Сергія Павлухіна - через суміщення посади заступника голови, та неможливість суміщати дану посаду з депутатськими обов’язками, Петра Хаджикова та Івана Чепоя, яких на минулому засіданні затвердили заступниками голови Саф’янівської ОТГ. Відповідно, до депутатських обов’язків приступили наступні по списку кандидати від партії «ОПЗЖ» та «За майбутнє». 

Серед питань, що розглядались:

  • про передачу земельних ділянок у комунальну власність;
  • про затвердження Програми розвитку культури, Програми розвитку фізичної культури і спорту, Положення про управління освіти і твердження тарифів на платні послуги, які надаються КНП "ЦРЛ" Сафьяновской громади;
  • про внесення змін до рішення "Про затвердження структури та штатної чисельності виконавчого комітету Саф’янівської сільської ради"; "Про затвердження цільової програми на 2021-2022 роки" Фінансова підтримка КНП "ЦРЛ" "," Про сільський бюджет с. Саф’яни на 2021 рік "
  • про прийняття у спільну власність громади двох автомобілів SUZUKI SX4;
  • про створення та затвердження Положення адміністративної комісії, Положення про комісію з надання адресної матеріальної допомоги незахищеним верствам населення; програми "Милосердя в дії" і надання послуг інтернету особам з обмеженими фізичними можливостями; програми діяльності спецслужби соціальної роботи в громаді Центру соціальних служб; програми по ліквідації амброзії; Програми надання фінансової допомоги комунальним підприємствам,
  • про надання пільг по оплаті земельного податку.

Депутати також підтримали рішення про звернення до президента України, Верховної Ради України, Кабінету міністрів України щодо ситуації з підвищенням тарифів на комунальні послуги. 

Також, тепер в Саф’янівська громада має офіційний сайт, однак поки на сайті відсутній склад депутатського корпусу, також потребують доопрацювання і такі розділи, як бюджет громади, де варто розмістити повну інформацію про бюджет громади (всі рішення з додатками, паспорти бюджетних програм та ін).

Нагадаємо, представники ініціативної групи мешканців Рені яку містяни обрали під час третьої акції протесту проти підвищення тарифів, завітали на засідання чергової сесії міської ради, що відбулася 29 січня.

Голова Одеської районної ради Віталій Барвіненко розпорядився скликати першу в 2021 році сесію ради 2 лютого.

Перша в 2021 році сесія Одеської обласної ради відбудеться 2 лютого і буде позачерговою.

Одеський міський голова Геннадій Труханов розпорядився 3 лютого скликати першу сесіюміської ради у 2021 році, вона ж четверта для новообраної міськради. 

Поділитися