08 січня 2021 р. 13:40

Депутатська комісія рекомендувала перепровести сесію Чорноморської міськради

Депутатська комісія рекомендувала перепровести сесію Чорноморської міськради

6 січня відбулася перша в новому році депутатська комісія з питань депутатської діяльності, законності і правопорядку. Чорноморської міської ради.

На засіданні були присутні всі члени комісії: голова - Володимир Ковальчук, заступник голови - Ганна Романенко, секретар - Юлія Пакунова, а також Тетяна Шишканова і Андрій Кобельницкий.

Депутати розглянули всього два питання: про поіменне голосування і оформлення протоколу четвертої сесії ради та план роботи комісії.

Як повідомляє місцеве видання 04868, перше питання стосувалося сесії міської ради, на якій було прийнято низку спірних рішень. «За» невизнання результатів минулій сесії проголосували всі члени комісії, за винятком Юлії Пакунової.

Члени комісії з питань законності, представники трьох партій заявили, що ні ОПЗЖ, ні "Європейська солідарність", ні "Слуга народу" не визнають результати голосування через ряд порушень.

Крім порушень в регламенті, їх обурило, що в списку поіменного голосування сесії зазначено серед присутніх 33 депутати, а проголосували за це - 38. 

За словами Володимира Ковальчука, міському голові Василю Гуляєву направлено рекомендаційний лист про повторне винесення «спірних» питань на найближчу сесію Чорноморського міської ради.

Четверта сесія ради прийняла 70 рішень, серед яких кадрові, майнові та земельні.

Нагадаємо, Чорноморська рада не могла зібратися на першу сесію.

Колишня директорка департаменту адмінпослуг з Одеси стала заступницею мера Чорноморська.

 

Поділитися