01 липня 2020 р. 18:14

ЖКС "Хмельницький" очолив телерадіоведучий

ЖКС "Хмельницький" очолив телерадіоведучий

Новим директором КП «ЖКС «Хмельницький» став Олександр Новицький.

Відповідне розпорядження підписав Одеський міський голова Геннадій Труханов.

Як розповіли у департаменті міського господарства Одеської міськради, Новицького вже представили колективу ЖКС "Хмельницький". До цього комунальне підприємство очолював Валерій Уривко

Також у департаменті розповіли біографію нового керівника. Олександр Новицький народився 27 квітня 1977 року в Одесі. У 1999 році закінчив Одеський державний економічний університет, отримавши спеціальність спеціаліста з экономіки та соціології праці та менеджменту трудових ресурсів. Наразі є аспірантом кафедри філософії та політології Одеського національного політехнічного університету. 

З 1996 року Олександр Новицький суміщає журналістську діяльність (наразі він є автором та ведучим програм на телеканалі «Думська ТВ» та PROSTO RADIO 105,3 FM) та керівну роботу на підприємствах (комерційний директор ООО «Ласунка-Юг», директор з маркетингу Одеського м’ясопереробного заводу ТМ «Єреміївський», директор з розвитку ДП «Дім техніки – Одеса» тощо).

"Я розумію ставлення багатьох до цієї сфери - ви, безумовно, маєте рацію. Я сам багато років (з дитинства) стикався з незручностями і, навіть, відвертим хамством в системі ЖКГ", - написав новий керівник на своїй сторінці у Facebook. Він пообіцяв, довести, що Сервіс - головне слово в цьому підприємстві і всій системі.

Згідно з е-декларцією, у Новицького з нерухомості є лише нежитлове приміщення (17,2 кв. м). Торік він придбав автомобіль Nissan Rogue, за який сплатив 190 тис. грн. Його дружина Наталія Новицька має дві автівки: Chevrolet Cruze (2016 р. в.) та Chevrolet Aveo (2006 р. в.).

Новицький вказав, що він є бенефіціаром ТОВ "Бона Менте". Торік він заробив у цій компанії 59 тис. 812 грн. Ще понад 2,3 млн отримав від підприємницької діяльності. Наталія Новицька, яка працює у банку "Південний", заробила минулого року майже 310 тис. грн. 

У готівці Новицький зберігає 450 тис. гривень та 46 тис. доларів, а його дружина - 1,5 млн грн та 35 тис. доларів.

Також новий керівник вказав, що є членом двох громадських організацій: "Міський контроль" та "Реакція".

Поділитися