06 серпня 2020 р. 15:00

В Одеській обласній раді готуються до позачергової сесії

В Одеській обласній раді готуються до позачергової сесії

У рамках підготовки до позачергової тридцять шостої сесії обласної ради сьомого скликання відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань економіки, промисловості, підприємництва, регуляторної політики та інвестиційної діяльності, яке провів голова комісії Анатолій Хмелевський.

Про це повідомляє пресслужба Одеської обласної ради.

«Згідно з порядком денним ми розглянули чотири питання – про внесення змін до рішення обласної ради «Про затвердження Регіональної програми будівництва, облаштування, реконструкції та утримання місцевих пунктів пропуску через українсько-молдовський державний кордон у межах Одеської області на період до 2020 року». Програма отримала позитивний висновок комісії. Також була розглянута програма про внесення змін до рішення обласної ради «Про затвердження Регіональної цільової програми сприяння розвитку громадянського суспільства в Одеській області на 2018-2020». Програма не отримала підтримки комісії у зв’язку з відсутністю джерела фінансування. Натомість комісія підтримала декілька достатньо суттєвих змін, запропонованих профільним департаментом ОДА, в обласну цільову програму так званих «теплих» кредитів для ОСББ та ЖБК, які удосконалять роботу цієї програми. І останній пункт порядку денного, який стосувався питання екології, ми перенесли на наступне засідання через відсутність висновків профільної комісії», – пояснив Анатолій Хмелевський по завершенню засідання.

Нагадаємо, депутати Одеської облради збираються звернутись до Кабміну заради підтримки аграріїв.

Раніше ми повідомляли, що на позачерговій сесії Одеської обласної ради депутати звернулися до Верховної Ради України та Кабінету міністрів України за підтримкою для фермерських господарств півдня Одещини, які через посуху виявилися на межі банкрутства і втратили майже весь урожай.

Поділитися