25 грудня 2020 р. 18:36

В міськрадах Южного та Кілії депутатки замінили депутатів

В міськрадах Южного та Кілії депутатки замінили депутатів

Депутатські зміни сталися в Южненській та Кілійській міських радах де обранці склали мандати у зв'язку із отриманням посад які несумісні з депутатськими посадами.

Так в Южному депутат від партії "Довіряй ділам" Дмитро Любівий посів крісла заступника міського голови та керівника управління житлово-комунального господарства тож склав мандат. 

Його замінила Тетяна Сергєєва - представниця тієї ж політичної сили.

В Кілії двох депутатів Олександра Остапенко та Віктора Маркова призначили старостою та виконуючим обов'язки старости сіл Шевченкове та Дмитривкі відповідно.  

Від партії «Наш край» замість Віктора Маркова мандат отримала Лідія Маркова. Вище неї в черзі перебував Петро Кіосе, але він скористався правом відмовитися від повноважень.

Від партії «Європейська солідарність» наступної за списком пройшла Галина Руденко.

Нагадаємо, Одеська міська територіальна виборча комісія постановила вважати обраною депутаткою міської ради головну лікарку комунального некомерційного підприємства «Пологовий будинок №1» Ірину Головатюк-Юзефпольську.

Нагадаємо також, що Арцизький районний суд Одеської області визнав місцеву мешканку винною у отриманні виборчого бюлетеня чи бюлетеня для голосування на референдумі особою, яка не має на це право, та оштафував її на 1,7 тисячу гривень.

Поділитися