25 лютого 2020 р. 18:27

Труханов призначив собі нового заступника: ним став Підгайний

Труханов призначив собі нового заступника: ним став Підгайний

Міський голова Одеси Геннадій Труханов підписав розпорядження про призначення виконуючим обов'язки заступника міського голови Одеси Сергія Підгайного.

Відповідний документ опублікований на офіційному сайті Одеської міськради.

Виконуючим обов'язки заступника міського голови Підгайний став з 24 лютого.

Нагадаємо, наприкінці минулого тижня з'явилася інформація про те, що у міського голови Одеси Геннадія Труханова з'явиться новий заступник - Сергій Підгайний. У той же час, в мерії відмовилися якось коментувати можливе призначення.

Також нагадаємо, що у 2015 році Сергій Підгайний звільнився з посади голови "Укравтодору".

Сергій Підгайний народився у 1977 році у місті Каневі. Має вищу освіту за спеціальністю теплогазопостачання та вентиляція.

До 2005 року працював у Руслана Тарпана. У той час, як мером Одеси був Едуард Гурвіц, Підгайний був близький до Михайла Кучука.

З травня 2005 по лютий 2009 обіймав посаду начальника управління дорожнього господарства Одеської міської ради.

У лютому 2009 року Підгайний був призначений головою Приморської райадміністрації Одеси.

Розпорядженням Одеського міського голови від 23 травня 2011 призначений на посаду начальника управління дорожнього господарства Одеської міськради (пройшов за конкурсом).

29 лютого 2012 року мер Олексій Костусєв призначив Підгайного своїм заступником замість звільненого Олександра Орлова. На цій посаді Підгайний пропрацював недовго - у червні 2012-го він подав у відставку.

У 2014 році Кабінет міністрів України прийняв рішення про призначення Сергія Підгайного на посаду голови Державного агентства автомобільних доріг України, де він працював до 2015-го.

Поділитися