28 березня 2020 р. 12:02

Орендована донькою автівка та облігації: Що нового з’явилося у декларації Труханова

Орендована донькою автівка та облігації: Що нового з’явилося у декларації Труханова

Міський голова Одеси Геннадій Труханов подав щорічну декларацію за 2019 рік.

Декларація мера Одеси опублікована на сайті НАЗК.

Згідно з е-декларацією, у Труханова є єдиний член родини – його мати Марія Труханова. Зазначимо, що більша частина майна у декларації мера належить саме їй.

На Марію Труханову записана майже вся нерухомість, а саме: житловий будинок в Одесі у 252,4 кв. м (Геннадію Труханову належить лише 29% цього житла), земельна ділянка в Одесі площею у 681 кв. м, житловий будинок у Піщанці Вінницької області (45,7 кв.м) та земельна ділянка там же – 26 970 кв. м. Сам Труханов, крім частки будинку матері, володіє квартирою в Одесі площею 131,8 кв. м.

У декларації Труханова з’явилася люксова автівка – LAND ROVER RANGE ROVER, 2012 року випуску. Як зазначається, з травня минулого року він користується автівкою, яку взяла в оренду його донька Катерина Труханова.

Серед цінних речей міський голова Одеси задекларував декілька наручних чоловічих годинників відомих брендів: Rolex, Ulysse Nardin, Patek Philippe, Breguet та A. Lange & Sohne. Всі ці годинники належать йому. Його мати теж має декілька дорогих речей: наручний жіночій годинник фірми Bovet, дві каблучки із дорогоцінного металу з дорогоцінним каміння, дві пари сережок та підвіску.

Має родина Труханових і цінні папери. Самому Геннадію Леонідовичу належать акції Одеського НПЗ, а його матері - акції «Комуненерготранс» та облігації внутрішніх державних позик, які видало Міністерство фінансів України. Варто зауважити, що облігації матір Труханова придбала у торік у листопаді у кількості 43 штуки вартістю 24 501,89 гривень кожна.

На посаді міського голови Одеси Геннадій Труханов торік заробив 224 864 гривень. Його матір отримала 23 691 гривень у якості пенсії. Крім того, Марія Труханова торік отримала 9,5 тисяч гривень від оренди майна та 1 048 605  у якості купонного доходу з «Приватбанку». 

Що стосується збережень, то сам Геннадій Труханов зберігає у готівці 62 тисячі гривень та 13,8 тисяч доларів, а його матір 1,47 мільйона гривень та 233 тисячі доларів. На банківських рахунках у міського голови Одеси загалом лежить 464 793 гривень та 2526 доларів, Марія Труханова має у банках рахунки на суму 4165 гривень, 14 125 євро та 298 доларів.

Нагадаємо, цьогоріч Геннадій Труханов також задекларував подарунок, який йому зробила донька. Вартість подарунку складає 600 тисяч гривень. 

Також нагадаємо, що у ВАКС триває розгляд справи про неправдиву інформацію у декларації Одеського міського голови. На останньому судовому засіданні, яке відбулося 27 березня, судді розглянули чергові томи справи та призначили нове засідання.

Поділитися