04 квітня 2020 р. 14:55

Одеський обласний департамент охорони здоров'я отримав нову тимчасову очільницю

Одеський обласний департамент охорони здоров'я отримав нову тимчасову очільницю

Департамент охорони здоров'я Одеської облдержадміністрації з приставкою "виконуюча обов'язки" очолила Наталія Одарій-Захар'єва.

Відовідний запис з'явився у державному реєстрі юридичних та фізичних осіб.

До призначення Наталія Одарій-Захар'єва працювала начальником відділу стратегічного розвитку медичних установ. Раніше, з 19 лютого поточного року, тимчасово обов'язки директора департаменту охорони здоров'я виконувала Оксана Рокунець-Сорочан.

Наталія Одарій-Захар'єва має чоловіка Олександра Захар'єва та доньку Марію Одарій.

На саму нову очільницю департаменту в Одесі зареєстрована квартира площею майже 90 кв. м, а її чоловік має земельну ділянку у тисячу квадратів в Олександрівці Лиманського району та гараж у 18 кв. м в Одесі.

С нерухомого автотранспорту в е-декларації чиновнці вказаний автомобіль Mitsubishi Pajero Sport, 2011 року, який Олександр Захар'єв придбав у 2018-му. 

Торік Наталія Одарій-Захар'єва заробила 258 827 гривень, а також отримала 32 332 гривень у якості пенсії. Її чоловік, який працює прокурором, заробив 440 513 гривень та отримав 87 731 пенсійних виплат. Також посадовиця задекларувала 18 тис. доларів позики, яку вона має віддати. 

 Фото: invalidnost-uspeh.com

Поділитися