28 листопада 2020 р. 09:49

Одеська мерія переходить на дистанційну роботу

Одеська мерія переходить на дистанційну роботу

Одеський міський голова Геннадій Труханов розпорядився із 30 листопада по 6 грудня встановити в муніципалітеті дистанційний режим роботи.

Про це свідчить розпорядження міського голови, оприлюднене пресслужбою. 

Згідно з розпорядженням, це робиться у зв’язку з погіршенням в Одесі епідеміологічної ситуації, з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2. 

Керівникам виконавчих органів Одеської міської ради треба забезпечити скасування, перенесення або переведення в онлайн-формат усіх запланованих у період «дистанційки» заходів.

Комунальним підприємствам та установам Одеської міської ради також наказано, за можливості, встановити із 30 листопада по 6 грудня дистанційний режим роботи.

Нагадаємо, за добу 26 листопада на території Одеської області за даними лабораторного центру COVID-19 лабораторно підтверджено методом тестування полімеразної ланцюгової реакції в 965 осіб. 

Детальніше про ситуацію з карантином та коронавірусом у регіоні у нашій стрічці.

Також слідкуйте за перебігом подій щодо коронавірусу у нашій хроніці, яка постійно оновлюється.

Про те, як жили українці впродовж весни, які зміни до законодавства ухвалювалися читайте у матеріалі Хроніка коронавірусу в одеському регіоні, Україні та світі.

Поділитися