10 грудня 2020 р. 12:26

Новообраний голова Білгород-Дністровської райради захворів на COVID-19

Новообраний голова Білгород-Дністровської райради захворів на COVID-19

Новообраний голова Білгород-Дністровської районної Ради Григорій Мельниченко отримав позитивний тест на COVID-19, у зв'язку з чим пішов на самоізоляцію - до одужання.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Він також заявив, що захворювання стало результатом засідання 20 листопада. 

"Бродіння 20 листопада інфікованих COVID-19, ігнорування заходами обережності в карантин вихідного дня в сесійній залі Білгород-Дністровської районної Ради, при повній бездіяльності правоохоронних органів дали негативний, на жаль, результат. Шановні правоохоронні органи, повідомте як-небудь, яких заходів вжито за моєю офіційною заявою від 21 листопада за фактом організації умисного заподіяння шкоди здоров'ю всім присутнім, і мені безпосередньо, в ніч з 20 на 21 листопада в сесійній залі Білгород-Дністровської районної Ради", - написав Григорій Мельниченко.

Нагадаємо, міський голова Одеси Геннадій Труханов отримав позитивний результат тестування на COVID-19, через що пішов на самоізоляцію.

Нагадаємо також, що 4 грудня у Білгороді-Дністровському головою райради обрали представника "Довіряй ділам" Григорія Мельниченко - зятя голови Одеської обласної адміністрації Сергія Гриневецького.

Поділитися