30 листопада 2020 р. 19:27

Міському голові Білгорода-Дністровського планують підвищити зарплату на 215 відсотків

Міському голові Білгорода-Дністровського планують підвищити зарплату на 215 відсотків

Новому міському голові Білгорода-Дністровского планують підвищити заробітну плату на 100%, а також доплачувати йому 115% за різними статтями. 

Відповідний проєкт рішення оприлюднений на сайті міської ради.

Зокрема проєктом рішення пропонується встановити міському голові  з 12 листопада на період його повноважень: 

  • надбавку за виконання особливо важливої роботи у розмірі 50% в посадового окладу з урахуванням доплати за ранг та вислугу років;
  • надбавку за вислугу років у розмірі 25% посадового окладу з урахуванням доплати за ранг як особі, стаж державної служби, якої перевищує 15 років;
  • надбавку за вислугу років у розмірі 30% посадового окладу з урахуванням доплати за ранг як особі, стаж державної служби, якої сягає 20 років, з 8 грудня 2020 року;
  • надбавку за роботу в умовах режимних обмежень з відомостями та їх носіями, що мають ступінь секретності «Таємно» у розмірі 10% посадового окладу.

А також здійснювати щомісячно преміювання міського голови у розмірі 100% нарахованої середньомісячної заробітної плати з урахуванням всіх встановлених законом надбавок та доплат в межах затвердженого фонду оплати праці.

Планується ще надавати міському голові: допомогу для оздоровлення у розмірі середньомісячної заробітної плати при наданні щорічної відпустки та матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань у розмірі середньомісячної заробітної плати (за заявою).

Нагадаємо, перша сесія Білгород-Дністровської міської ради відбулася 12 листопада і на ній новообраний міський голова Віталій Граждан склав присягу як мер.

Раніше він повідомив, що згідно законодавству рада вже спроможна провести першу сесію, однак сам він знаходиться на самоізоляції через COVID-19. 

Напочатку листопада Білгород-Дністровська міська територіальна виборча комісія оприлюднила постанову, згідно з якою переможцем на виборах міського голови став висуванець партії «Опозиційна платформа - За життя» Віталій Граждан.

Віталій Граждан був депутатом міської ради минулого скликання, де очолював фракцію «Опозиційного блоку» та комісію з питань законності, регламенту, депутатської діяльності, захисту прав громадян. 

У червні минулого року він висував свою кандидатуру на посаду народного депутата України від округу №141 (центр - Татарбунари), однак у липні вийшов з перегонів

Поділитися