02 березня 2020 р. 09:36

Лише один депутат Роздільнянської райради не пропустив жодного пленарного засідання

Лише один депутат Роздільнянської райради не пропустив жодного пленарного засідання

Тільки заступник голови райради Сергій Крилов, що балотувався у районну раду від «БПП «Солідарність»», був присутнім на всіх пленарних засіданнях без винятків.

Досить високі показники з відвідування у Сергія Сташевського, Ольги Колесник, Лариси Коваленко, Миколи Іванова та Світлани Величко, які пропустили від одного до трьох засідань із 40.

Анатолій Бриков, В’ячеслав Земський, Олег Гладун, Володимир Кайсин, В’ячеслав Клочко, Сергій Маслов, Євген Чумаченко відвідали лише 50% засідань. Цікаво, що нинішній очільник РДА Сергій Приходько, який є і депутатом районної ради від «БПП «Солідарність»», теж не є зразком дисципліни — він пропустив 7 засідань із 40.

Дані про відвідування засідань депутатами сьомого скликання були оприлюднені після останнього засідання у лютому. На ньому були присутні 19 депутатів із 34, а для прийняття рішень за прийнятим регламентом потрібно не менш 18 голосів. Депутатам доводилось повертатися до голосування з одного питання декілька разів, а якщо врахувати чималу кількість питань у порядку денному, то стає зрозумілим, чому процес прийняття рішень був уповільненим.

Депутати розглянули і затвердили районну Програму взаємодії органів виконавчої влади і органів місцевого самоврядування на 2020 рік, звіт про виконання районної програми з утворення (оновлення) містобудівної документації територій та містобудівного кадастру за 2018-2019 роки, звіт про виконання районної програми забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також осіб та молоді з їх числа на 2017-2019 роки, звіт про хід виконання районної цільової. програми підтримки малозабезпечених верств населення на 2018-2020 роки, звіт Роздільнянської районної державної адміністрації про виконання районного бюджету за 2019 рік. Значну частину питань перенесли на наступну сесію і розглядатимуть у березні.

Поділитися