20 травня 2020 р. 13:29

Колишній віцемер Петро Рябоконь судиться через своє звільнення

Колишній віцемер Петро Рябоконь судиться через своє звільнення

Звільнений з посади заступника голови Одеської міської ради Петро Рябоконь подав до Одеського окружного адміністративного суду позов через звільнення.

Як повідомив у коментарі ІзбірКому Петро Рябоконь, відповідачами по справі виступають Одеський міський голова Геннадій Труханов та Одеська міська рада. Колишній заступник вважає, що його незаконно звільнили з посади. 

Нагадаємо, під час останньої сесії Одеської міської ради, яка відбулася 29 квітня, міський голова Одеси Геннадій Труханов заявив, виніс на порядок денний питання виключення зі складу виконавчого комітету своїх заступників Петра Рябоконя та Андрія Котляра. За словами міського голови, Рябоконь написав заяву на звільнення за угодою сторін. Проте пізніше сам Рябоконь заявив, що ніяких заяв не писав і не знає, чому його звільнили. 

Депутати під час сесії намагалися дізнатися у мера причини звільнення заступників, проте будь-яких коментарів з цього приводу Труханов давати не став. А згодом мерія надала офіційні пояснення, зазначивши, що у Котляра закінчився термін повноважень, а Рябоконя звільнили за угодою сторін.

Хоча Петро Рябоконь не був згодний зі своїм звільненням, проте вчасно подав е-декларацію, яку мав заповнити після залишення посади.

Поділитися