04 грудня 2020 р. 20:22

Депутати п'яти з семи райрад Одещини визначилися з головами

Депутати п'яти з семи райрад Одещини визначилися з головами

Березівська районна рада під керівництвом нового голови вже провела перше засідання другої сесії, а Білгород-Дністровська нарешті завершила першу сесію.

В Березівці ще 26 листопада головою районної ради обрали представника "Опозиційної платформи - За життя" Віталія Мосійчука.

На першому засіданні другої сесії утворили п'ять постійних комісій, після чого сесію закритою не оголошували, а зробили перерву. 

У Білгороді-Дністровському ситуація була складнішою. Депутати спробували зібратися ще 20 листопада, однак тоді визначитися із головою ради так й не змогли. 

4 грудня нарешті обрали представника "Довіряй ділам" Григорія Мельниченко - зятя голови Одеської обласної адміністрації Сергія Гриневецького.

Також з головою визначилися депутати Ізмаїльської районної ради, обравши на цю посаду Василя Антонюка ("Політична партія "За майбутнє") , однак частина депутатів пообіцяли оскаржити це рішення в суді. 

Нагадаємо, раніше депутати Болградської районної ради обрали головою Михайла Садаклієва, який очолював на виборах список партії «Опозиційна платформа-За життя».  

А на посаду голови Роздільнянської районної ради обрали екснардепа Олександра Пресмана, за нього віддали голоси 26 депутатів. Конкурентів у нього не було — альтернативного кандидата не пропонували. 

Поділитися