09 лютого 2020 р. 12:07

Депутати Білгород-Дністровської міськради наприкінці шестиденної сесії не змогли затвердити заступника міського голови

Депутати Білгород-Дністровської міськради наприкінці шестиденної сесії не змогли затвердити заступника міського голови

Депутати Білгород-Дністровської міської ради не змогли затвердити на посаді заступника міського голови Сергія Вражитора, який керує місцевою типографією. 

Про це повідомили у пресслужбі муніципалітету. 

Питання розглядалося на засіданні 7 лютого, яке фактично закрило першу сесію міськради у 2020 році, що розпочалася ще 30 січня. Для призначення депутатам не вистачило голосів.

Водночас депутати ухвалили рішення «Про перехід права оренди на земельну ділянку вул. Переможненська,103-Б»; «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) МПП «Жемчужина»; «Про прийняття до комунальної власності територіальної громади м. Білгорода-Дністровського квартири №105, що розташована за адресою вул. Пирогова, 2-А», а також всі проєкти рішень, додатково включені до розгляду на 58-ій сесії міської ради.

Нагадаємо, у липні минулого року у Білгороді-Дністровському, після звільнення з посади мера Алли Гінак, подав у відставку її перший заступник Вадим Кесарчук. Наразі обов'язки голови виконує секретар ради Віктор Грозов.

Поділитися