25 лютого 2020 р. 20:28

Депутатам Білгород-Дністровської міськради запропонують розпустити виконком

Депутатам Білгород-Дністровської міськради запропонують розпустити виконком

Виконуючий обов'язки секретаря Білгород-Дністровської міської ради Віктор Грозов розпорядився скликати депутатів на сесію 5 березня. 

Відповідне розпорядження опублікувала пресслужба міськради.  

До порядку денного включено 60 питань, серед яких, традиційно, більшість складають питання, які стосуються оренди, та земельні питання.  Однак найбільш гострим питанням, вочевидь, стане проєкт рішення «Про розпуск виконавчого комітету Білгород-Дністровської міської ради». Його подав депутат місцевої ради Денис Кімінчіджі після резонансу про встановлення тарифів на водопостачання та водовідведення, який був скасований судовим рішенням.

Проєкт рішення передбачає, що у разі розпуску виконкому, секретар Білгород-Дністровської міської ради має протягом двох тижнів  винести на розгляд міської ради проєкт про затвердження нового персонального складу виконавчого комітету.

Відповідно до проєкту рішення «Про затвердження результатів відбору виконавця земельних торгів з продажу права оренди земельної ділянки несільськогосподарського призначення по вул. Автомобільна, 11-Б, та виконавця робіт із землеустрою», виконавцем земельних торгів з продажу права оренди та виконавцем робіт мають затвердити Одеську регіональну філію Державного підприємства  «Центр державного земельного кадастру». 

Цікавими видалися проєкти оренди земельних ділянок, які планують передати в оренду на 25 років. Так, стартовий розмір річної орендної плати за користування земельною ділянкою по вул. Сонячна, 6-А, площею 0,0225 га, становить 7% від нормативної грошової оцінки та складає 9 546,23 грн.

Стартовий розмір річної орендної плати за користування земельною ділянкою по вул. Маяковського, 57-А, площею 3,9384 га; становить 3% (три відсотка) від нормативної грошової оцінки та складає 361 781,00 грн. 

Також депутати мають розглянути проєкт рішення про встановлення офіційних стосунків побратимства між Білгород-Дністровською міською радою Одеської області, Погребищенською районною радою Вінницької області та неприбутковим громадським рухом «Український діалог» за зміцнення національної єдності.

 

Поділитися